Blogieni historiaa




Yritän koota osoitteita ja muistoja muista blogeistani, jos haluat etsiä, löydät niistä tuttua ja vähemmän tuttua juttua. Keräilen osoitteita ja muistoja vähitellen tänne, koska tämä näyttää muodostuneen pääblogikseni.
 Kun kuvasin nuo hiehomme, ei minulla ollut tietokonetta, enkä osannut sellaista käyttää. Saatuani ensimmäisen tietokoneen, en vielä osannut edes haaveilla omasta blogista, en tainnut tietääkään aellaisen mahdollisuudesta. Jonkin verran luin lehdistä eri kirjoittajien blogeja, mutta eivät ne ihmeemmin sytyttäneet. Saattoi olla niin, etteivät monet aiheet edes kiinnostaneet.
  Olin opiskellut tietokoneen käyttöä kansalaisopistossa ja oppinut vähän alkeita. Kun sain ensimmäisen tietokoneen, olin utelias näkemään, mitä linkkien takaa löytyy. Ensimmäisenä löysin MSN keskustelufoorumin, siitä ohjauduin muille keskustelufoorumeille.
 Pian halusin luoda oman foorumin oppiakseni ja kirjoittaakseni muistiinpanoja. Kauan en saanut sellaista pitää, jouduin lopettamaan, koska kauan en viitsinyt itseni kanssa keskustella. Löysin blogialustoja ja avasin blogin. En muista kaikkien nimiä, mutta ensimmäisiä oli Pappulin Paja. En muista kauanko sitä päivitin, mutta jatkoa seurasi aiheen mukaan. Avasin blogin nimeltä Pajan Eteinen. Niitä päivitin siihen asti, kun alustojen ylläpitäjä ilmoitti lopettavansa. Minulle tuli kiire  siirtää päivitykset uuteen alustaan, jonka löysin Googlen palvelusta.

 Siinä jatkoin vielä paja teemalla.
http://uusipaja.blogspot.com/


http://kalervonmuistelut.blogspot.com/

Idean tähän blogiini sain hankkeesta: https://tunturihullu.fi/2018/10/15/suurijarven-retkeilyreitisto-ripaus-eramaata-etelassa/?fbclid=IwAR2GUl36RjzqoIZbuU0OgMmZR4Javg7ZSNyL-6NVX13BX2BIV8nl6vINjn0
Kannattaa katsoa linkkiä, niitä reittejä kiersin aikanaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Virtuaaliretkellä

Lapin sormi

Erillisiä retkikohteita